ÖLPROVNINGAR

Här hittar du all info om ölprovningarna!

Ölprovningar på Beer Expo håller alltid flera teman med olika nivå. Vi försöker alltid hitta nya teman att utforska och sedan mässan grundades 2010 har vi genomfört otaligt antal provningar på öl-stilar, geografiska områden, stil-jämförelser och specifika bryggerier.

Går du på en ölprovning kan du räkna med att lära dig massor! Våra provningsledare, som har hållit provningar sedan mässans start, har stor erfarenhet inom ölets värld och guidar dig genom temat under c:a 60 minuter. I varje provning ingår ett visst antal öl, ofta sex stycken, och varje öl som provas är c:a 6 cl. Mer info om provningen och provningsledaren kan du hitta under respektive provning genom att klicka på rubriken.

Sedan mässans start har vi haft nästan 1800 provningsbesökare vilket ger oss ett kvitto på nöjda kunder. Vi hoppas du blir en av dem i år!

Biljetter till provningarna köper du enklast online, men de säljs även på plats beroende på tillgänglighet. Vill du säkra din plats på en provning är dock förköp online att rekommendera!

Välkommen!

Linköping Beer Expo – 14/4 2018

OBS! Biljetterna till ölprovningar släpps i mars 2018!

OBS! ölprovningsbiljetten gäller ej som entrébiljett, denna måste lösas separat till det berörda passet.

Inga Evenemang