Humlens attraktionskraft

Datum/Tid

Lördagen 18/3 (Pass 1) 14:30 SONATEN Biljetter | Dryckeskuponger
Lördagen 18/3 (Pass 2) 20:30 SONATEN Biljetter | Dryckeskuponger


Humlens attraktionskraft!

Under denna provning ska vi fördjupa oss i ölstilen IPA: Hur uppstod den? Varför har det blivit en självklarhet för 95% av craftbryggerierna att ha minst en IPA i sortimentet? Och varför är humle så beroendeframkallande gott?

Tillsammans tar vi chansen att djupdyka in i denna ölstil och upptäcka att den variationsrikedom som finns. Självklart pratar vi om passande mat till de öl vi kommer att prova. Vi törs lova att även du som är gravt beroende av humle kommer att vara nöjd efter denna provning.

 

Pris: 250:-

Provningsledare: Johan Midbjer

johan midbjer

Johan Midbjer
Började 2005 arbeta på studentpuben VilleValla och då tog ett tidigare fritidsintresse, ölintresset, riktig fart. Öl är för mig den mest kompletta sällskapsdrycken av alla eftersom smakspektrat sträcker sig över nästan hela det mänskliga smak- och luktsinnet. Det innebär att det finns en öl som passar nästan varje person eller maträtt!

Efter att under min studenttid arbetat som inköpare och ölprovare för VilleValla, har jag nu öl som ett stort fritidsintresse och arbetar som frilansande ölprovare vid sidan av mitt arbete.

111