Nu har vi släppt biljetterna!

BEBiljettsläpp2016

Här hittar Du direktlänkar till entrébiljetterna! 

Hoppas att vi ses den 18 mars 2017 !

Att intresset för öl har ökat både bland män och kvinnor de senaste åren har inte gått oss på Beer Expo förbi det märktes tydligt på årets mässa också! Vi hoppas att vi även nästa år kan glädja många med en intressant och rolig mässa. Ta med dina vänner, kollegor eller nån från familjen på en trevlig tur på Beer Expo 2017

Nedan följer lite intressant läsning för dig som är intresserad av hur det ser ut på ölfronten!
Källa: Carlsberg Sverige – Framtagen av Sifo under mars 2016 på uppdrag av Carlsberg Sverige

Fyra av tio svenskar är numera intresserade av öl och gillar att botanisera bland olika ölsorter. Ölintresset ökar mest bland yngre vuxna, både män och kvinnor, men den typiska ölnörden är fortfarande en man i åldern 30+. Det visar den årliga ”Dryckeskollen”, som genomförs på uppdrag av Carlsberg Sverige.

Öltrenden visar inga tecken på avmattning. Under 90-talet fanns det drygt 20 bryggerier i Sverige, i dag finns det över 200 stycken. Allt fler svenskar har blivit riktiga öl-connoisseurer och intresset för öl och ölkultur är på uppåtgående: 17 procent av svenskarna är mer intresserade av öl idag än för ett år sedan och i åldersgruppen 20 till 29 år är siffran mer än dubbelt så hög – hela 36 procent av männen och kvinnorna mellan 20 och 29 år säger att deras ölintresse har ökat under det senaste året.

Man märker tydligt att många är nyfikna på öl och vill lära sig mer om allt från bryggprocessen till olika ölsorter. Öl är så mycket mer än bara en stor stark och det händer många spännande saker på ölmarknaden just nu, inte minst inom området alkoholfri öl, vilket är mycket glädjande, säger Henric Byström, kommunikationschef på Carlsberg Sverige.

Det ökande ölintresset märks även på vilka olika ölsorter som svenskarna har provat. Lager är fortfarande det mest populära ölet, men hela 57 procent av svenskarna har druckit porter eller stout.
Populäraste ölsorterna:
1. Lager (80 procent)
2. Ale (72 procent)
3. Veteöl (58 procent)
4. Stout eller Porter (57 procent)
5. Suröl (spontanjäst öl) (18 procent)

Även fast ölintresset har ökat mest bland kvinnor i åldersgruppen 20 till 29 år är det en stor skillnad mellan kvinnor och män när det kommer till att tvingas välja mellan att aldrig mer dricka vin eller att aldrig mer dricka öl. 62 procent av kvinnorna skulle då välja bort ölen jämfört med bara 25 procent av männen.

På frågan om vilket alkoholfritt alternativ man helst dricker på krogen så är männen och kvinnorna rörande överens om att de föredrar alkoholfri öl framför alkoholfritt vin. Det mest populära alkoholfria alternativet på krogen bland både män och kvinnor är dock mineralvatten.

Dryckeskollen genomfördes av Sifo under mars 2016 på uppdrag av Carlsberg Sverige. Totalt ingick drygt 1 000 personer i åldern 20 till 79 år i undersökningen, spridda över hela Sverige.

Källa: Carlsberg Sverige

Du köper biljetter och dryckeskuponger direkt via länkarna på vår hemsida (som går direkt till specifik biljett på ticketmaster) eller via ticketmasters hemsida, du gör det som passar dig bäst. Köp biljett till dig själv och dina kompisar eller köp och ge bort som present. En alltid lika uppskattad gåva!

Framöver när vi släpper ölprovningarna kommer vi även lägga ut direktlänkar till dessa så att man snabbt och enkelt kan komma direkt från ölprovningen till de biljetter som är kopplade till den provning/datum/tid man valt att man vill besöka!

Välkomna på mässan 18 mars 2017!