Brygg ölet själv!

Datum/Tid

Lördagen 18/3 (Pass 1) 14:30 SONATEN (35 pers.) Biljetter | Dryckeskuponger
Lördagen 18/3 (Pass 2) 20:30 SONATEN (35 pers.) Biljetter | Dryckeskuponger


Brygg ölet själv!

Hembryggning är något som exploderat de senaste åren och det bubblar hemma som aldrig förr. Men var kommer de goda smakerna ifrån?

Vad är hemligheten bakom ett lyckat hembryggt öl, och hur går man från bra till bättre? På denna ölprovning provar vi öl utifrån ett producent-perspektiv och går igenom hur både bryggprocessen och ingredienser framkallar smaker i det färdiga ölet.

Detta är en provning som riktar sig till dig som vill börja eller har börjat brygga eget öl och vill utveckla ditt bryggande/få inspiration till ditt nya/kommande bryggprojekt.

Provningen riktar sig även till dig som är intresserad öldrickare och vill veta mer om hur och varför olika öl smakar som de gör.

Provningen leds av Patrik Andersson, framgångsrik hembryggare och grundare av Imperiebryggeriet.

 

Pris: 200:-

 

Provningsledare: Patrik Andersson

Patrik Andersson

Patrik Andersson

Jag upptäckte mitt ölintresse i Frankrike, av alla ställen, och har därefter mer och mer uppslukats av denna härliga kulturdryck. Jag har jobbat med öl i flera år, bland annat som inköpare på VilleValla Pub i Linköping och för Studentorkesterfestivalen SOF, samt som egen företagare. Jag har hållit ett stort antal provningar och är även en entusiastisk hembryggare med medaljer från SM i bagaget.

Arrangör: www.ofiltrerat.com

 

ofiltreratlogga-27

111