Hitta din ölstil!

Datum/Tid

Lördagen 18/3 (Pass 1) 19:00 SONATEN Biljetter | Dryckeskuponger
Lördagen 18/3 (Pass 2) Biljetter | Dryckeskuponger


Hitta din ölstil!

En klassiker på Beer Expo! Den här provningen riktar sig till Dig som är helt ny på öl eller till Dig som druckit öl ett tag, men strikt håller Dig till sådant som Du har prövat förut.

Under den här provningen passar vi på att prova några exempel ur olika ölstilar för att Du ska få chansen att ta reda på vad du gillar. Tillsammans lär Vi oss vad ett öl är, hur man provar öl, vilken typ av mat det passar till och hur man kan förutse ungefär vad ölet i flaskan kommer att smaka, baserat på vilken stil det är gjort i. Mitt mål är att Du lämnar provningen med en större säkerhet och nyfikenhet på att prova nya öl.

Vi ses!

Pris: 200:-

Provningsledare: Johan Midbjer

johan midbjer

Johan Midbjer ”Började 2005 arbeta på studentpuben VilleValla och då tog ett tidigare fritidsintresse, ölintresset, riktig fart. Öl är för mig den mest kompletta sällskapsdrycken av alla eftersom smakspektrat sträcker sig över nästan hela det mänskliga smak- och luktsinnet. Det innebär att det finns en öl som passar nästan varje person eller maträtt! Efter att under min studenttid arbetat som inköpare och ölprovare för VilleValla, har jag nu öl som ett stort fritidsintresse och arbetar som frilansande ölprovare vid sidan av mitt arbete.”

111